Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00
UF.jpg

‘Vers’ voedsel komt tegenwoordig vooral van ver. Begrijp jij dat? Wij in elk geval niet! Daarom zijn we de Fresh.Revolution gestart waarmee we het ‘ongezonde’ systeem eens flink op de schop willen nemen.

In plaats van boeren ver weg jouw groenten te laten verbouwen en bevroren vis in te vliegen vanuit het buitenland, lijkt het ons namelijk veel logischer, gezonder, verser en duurzamer om voedsel daar te verbouwen waar mensen wonen: dicht bij mensen, in steden. Zo willen we stimuleren dat meer mensen weer weten wat ze eten en dat voedselproductie weer onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Wij zijn door Urban Farmers benaderd voor de ontwikkeling van een nieuw project. Wij van KIWI webgroep zijn dus verantwoordelijk voor de technische zijde van deze website. Het project is voorzien van een meertaligheid functie en een moderne lay-out. Natuurlijk is de website gemakkelijk te beheren door middel van het WordPress CMS. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website van deze 'Urban Farmers'.

Bekijk dit project

uf1.jpg
uf2.jpg
uf3.jpg