Voor de event creators van Organice ontwikkelde wij een compleet nieuwe responsive website om hun diensten en referenties mooi in beeld te brengen.

Organice is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents. Ooit bescheiden begonnen als outdoorbedrijf, zijn zij inmiddels in Limburg en ver daarbuiten uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor al je feesten. Je kunt het zo gek niet bedenken: een personeelsdag, jubileumfeest, opening, seminar, bedrijfsfeest of familiedag. Bij Organice wordt uw event een unieke totaalbeleving. Laat dat maar aan ons over!

Responsive
website

Concrete5 CMS

Voor deze 'Event Creators' hebben wij als KIWI webgroep een compleet nieuwe website ontwikkeld, zowel de grafische als de technische kant van de website hebben wij verzorgd. Om een volledig beeld te geven van het bedrijf, word er buiten een overzichtelijke weergaven van de informatie op verschillende manieren met foto's gewerkt. De website is uitgerust met eenvoudig te beheren diensten en referenties gedeelten. Om het beheer van deze responsive website in eigen handen te hebben, heeft Organice de website laten maken op basis van een gemakkelijk te gebruiken CMS. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website van deze 'Event Creators'.