Steamworks

Steamworks B.V. is een sauna gelegen in het centrum van Arnhem. Er was behoefte aan een nieuwe website met een frisse uitstraling.

Capturam

Voor Capturam hebben we een bedrijfswebsite gerealiseerd op basis van een aangeleverd design. Wij hebben de ontwikkeling van deze website verzorgd.

Niens Horeca

We kregen de opdracht om een eenvoudige en moderne bedrijfswebsite te ontwikkelen die aan zou sluiten op het volledig nieuwe bedrijfsconcept en de Niens-gedachte, waarin vertrouwd en gezellig centraal blijft staan.

About Software

About Software is de grootste leverancier van Visma Software in de regio Den Haag. Dit bedrijf was toe aan een website die de oude website zou vervangen.

Westland Infra

Netbeheerder Westland Infra in het Zuid Holland gaf KIWI webgroep de opdracht voor een nieuwe mobielvriendelijke bedrijfswebsite.

Eye Media Television

Eye Media Television is een productiemaatschappij dat TV-programma's ontwikkeld. Wij kregen de opdracht om een nieuwe corporate website te ontwikkelen.

Organice

Voor de event creators van Organice ontwikkelde wij een compleet nieuwe responsive website om hun diensten en referenties mooi in beeld te brengen.

Lisaplex

Medio november 2015 kwamen wij in contact met Lisap Benelux BV. De marketingafdeling was op zoek naar een webdesigner‬ voor het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website voor het allernieuwste haarverzorgingsproduct Lisaplex.

Callinair café Femilie

Dit knus familiebedrijf heeft een geheel nieuwe huisstijl laten ontwerpen door KIWI webgroep. Maar bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een mooie mobielvriendelijke website.

Raeven Edelsmeden

Met de komst van de nieuwe website beschikt Raeven edelsmeden over een sprekende website waarop het al haar producten, collecties, documentatie en nieuws kan tonen.

Brasserie Murphy's

Brasserie Murphy's in Sittard was toe aan een nieuwe mobielvriendelijke website. Wij namen deze uitdaging met plezier aan.