De laatste jaren zijn mensen overal ter wereld bezig met de kwaliteit van hun leven. Ze filosoferen over wat ze gelukkig maakt, wat ze interesseert en welke mogelijkheden er zijn om een levensstijl te creëren die aangenaam is en voldoening geeft.
Met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige kappersscharen heeft Shears International goed op deze trend weten in te spelen.

Magento
Webshop

"We speuren voortdurend wereldwijd de markten af naar producten of ideeën die het leven van een kapper gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken".

De Sakura-scharen zijn ontworpen door Shears International en worden geproduceerd in Japan. Vanzelfsprekend worden de kwaliteitsspecificaties van Shears International toegepast op deze serie.

KIWI webgroep tekende voor het webdesign van de webshop Shears International. Met de komst van de nieuwe webshop beschikt Shears International over een site van deze tijd, welke bovendien goed aansluit bij de vernieuwde huisstijl.

Bij de nieuwe webshop van Shears was het belangrijk dat de producten (scharen) mooi naar voren kwamen d.m.v. hoogwaardige foto's van de producten. Dit is gerealiseerd door onze afdeling productfotografie .

Ook is er bij de webshop rekening gehouden met een meertalige functionaliteit. Omdat Shears International actief is over de hele wereld is de webshop te zien in 11 verschillende talen.