Privacy statement

Je bezoekt onze website of laat je (bedrijfs)gegevens bij ons achter omdat je een vraag hebt of interesse in onze producten/diensten. Dan hebben we je gegevens nodig om onze diensten uit te voeren. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom wij bepaalde gegevens nodig hebben en wat er met je gegevens gebeurd. Hieronder lees je alles over onze handelswijze. Heb je vragen, stel ze ons gerust.

Cookies

Cookies zijn kleine en eenvoudige tekstbestanden die jouw pc, tablet of telefoon opslaat wanneer je onze website bezoekt. Sommige cookies zijn alleen tijdens de duur van jouw bezoek aan een website actief, anderen cookies worden, mits toegestaan, op je computer opgeslagen.

Welke cookies gebruiken wij?

Onze website maakt gebruik van de volgende cookies:

  • Functionele cookies
  • Analytische cookies
  • Social media cookies
  • Advertentiecookies

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om een website goed te laten functioneren. Deze cookies worden standaard geplaatst en niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Denk hierbij onder andere aan cookies die sturen op een goede weergave ongeacht met welk apparaat je onze website bezoekt.

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt om inzicht te verkrijgen in het gebruik van onze website. Wij maken gebruik van Google Analytics en Hotjar om de analytische gegevens te verzamelen. De informatie die wordt verzameld is niet te koppelen aan een individuele gebruiker. De volgende gegevens worden onder andere verzameld als je onze website bezoekt:

  • Aantal bezoekers van onze webpagina’s; (Google Analytics)
  • Duur van het bezoek; (Google Analytics & Hotjar)
  • Ingevoerde zoekopdrachten op onze website;  (Google Analytics)
  • Hoe je op onze website bent gekomen (bijvoorbeeld via de zoekmachine van Google of een advertentie); (Google Analytics & Hotjar)
  • Gegevens over het apparaat en de browser; (Google Analytics & Hotjar)
  • Bezochte pagina’s; (Google Analytics & Hotjar)
  • Geanonimiseerd IP-adres van het apparaat; (Hotjar)
  • Geografische gegevens; (Google Analytics & Hotjar)
  • Handelingen met de muis zoals beweging, klikken en locatie; (Hotjar)
  • Geanonimiseerde toetsenboard klikken; (Hotjar)

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan Google. Voor meer informatie wat Google en Hotjar met de opgeslagen analytische data doen, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google en van Hotjar. Deze kan regelmatig wijzigen. We hebben Google en Hotjar geen toestemming gegeven om de verkregen data te delen of te gebruiken voor andere diensten.

Social media cookies

Deze cookies maken het mogelijk om de functionaliteiten van social media te gebruiken op onze website. Denk hier bijvoorbeeld aan het delen of liken van een blog artikel op onze website.

  • Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.
  • Voor meer informatie over wat Facebook met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring Facebook. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.
  • Voor meer informatie over wat LinkedIn met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring LinkedIn. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.
  • Voor meer informatie over wat Twitter met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring Twitter. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.

Advertentiecookies

Wij gebruiken online advertenties om onze diensten onder de aandacht te brengen. Wij maken hiervoor gebruik van Adwords van Google.

Cookies maken het mogelijk om inzicht te geven in:

  • Hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken.
  • Hoeveel bezoekers informatie van ons downloaden nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.

Cookies instellingen aanpassen

Als je wilt dat websites geen cookies op jouw computer opslaan, dan kan je dit instellen in de browser die jij gebruikt. Je kan ook de geplaatste cookies verwijderen. Let wel op dat je dit apart moet instellen voor de apparaten en browsers die jij gebruikt. Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle functionaliteiten op onze website goed functioneren als cookies niet geaccepteerd worden. Daarnaast betekent het weigeren van cookies niet dat je geen advertenties meer ziet. Je blijft nog steeds advertenties zien deze zijn niet aangepast aan jouw interesses. Hieronder staat beschreven hoe je de instellingen van je browser kan aanpassen.

Persoonsgegevens

Om je goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt KIWI webgroep persoonsgegevens.

Wat zijn persoonsgegevens?

Dit zijn gegevens die naar een persoon te herleiden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Verwerken van persoonsgegevens

Van alle personen waarmee wij contact hebben, of die onze website bezoeken, kunnen wij persoonsgegevens verwerken. Alle informatie die je ons verstrekt, wordt conform de Wet bescherming persoonsgegevens verwerkt. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt.

KIWI webgroep verwerkt je (persoons)gegevens voor haar bedrijfsvoering in het bijzonder voor de volgende activiteiten:

  • Uitbrengen van offertes;
  • Tot stand brengen en uitvoeren van contracten met klanten;
  • Ten behoeve van relatiebeheer;
  • Uitvoeren van controles m.b.t. crediteuren en debiteuren;
  • Behandelen van vragen, geschillen en klachten;
  • Voor het versturen van nieuwsbrieven en aanbiedingen;
  • Voor het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek;
  • Verrichten van interne analyses en productontwikkeling;
  • Voldoen aan wet- en regelgeving;
  • Sollicitatieprocedures.

Vacatures en solliciteren

Als je bij ons solliciteert bewaren we graag jouw gegevens, zodat je je verhaal niet twee keer hoeft te vertellen. Ook als je niet direct onze nieuwe collega wordt. Mogelijk dat we in de toekomst een match zijn.

Afhankelijk of je akkoord bent gegaan met onze privacy statement bewaren we jouw sollicitatiegegevens (contactgegevens, CV en motivatie):

  • Maximaal 30 dagen bij geen akkoord.
  • Maximaal 1 jaar bij akkoord.

Je gegevens worden na de genoemde periode verwijderd uit onze systemen.

Hoe gaan wij met je persoonsgegevens om?

Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend. Dat betekent dat wij zorgvuldig omgaan met de gegevens die je ons toevertrouwt. Bovendien mag alleen geautoriseerd personeel jouw gegevens verwerken.

Wij verstrekken of verkopen geen persoonsgegevens aan derden. Alleen als het vereist wordt door de toepasselijke wet- en regelgeving in het geval van wettelijke verplichting of een gerechtelijk bevel.

KIWI webgroep heeft maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde of onrechtmatige verwerking en/of onbedoeld verlies, onbedoelde wijziging, openbaarmaking of benadering en tegen onbedoelde of onrechtmatige vernietiging of beschadiging.

Wat doen we bij fraude en misbruik?

Bij fraude of misbruik kan KIWI webgroep je persoonsgegevens doorgeven aan politie en justitie. Dit kan bijvoorbeeld gaan over informatie over de aansluiting en het energieverbruik.

Links naar andere websites

Op de website van KIWI webgroep zijn links opgenomen naar websites van andere partijen. Als je op zo’n link drukt, verlaat je onze website. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en deze vallen vanzelfsprekend ook niet in ons privacybeleid. Controleer het privacybeleid van de betreffende website voordat je gegevens met deze partij deelt.

Jouw rechten

Je hebt het recht om aan KIWI webgroep te vragen of er persoons- en/of gebruikersgegevens van jou worden verwerkt. Als dit het geval is, dan kan je verzoeken om een schriftelijk overzicht van de bekende gegevens. Als gegevens niet kloppen of je vindt dat wij je gegevens niet mogen verwerken, dan horen wij dit graag. Hou wel rekening met het feit dat wij ons moeten houden aan de toepasselijke privacywet en regelgeving.

Vraag je gegevens op via het formulier Opvraag van persoonsgegevens. Als er gegevens bij ons bekend zijn, dan vragen wij je eerst om een legitimatie voordat de gegevens overhandigd worden.

Vragen

Heb je opmerkingen of vragen over ons privacybeleid, stuur je bericht via ons contactformulier onder vermelding van privacybeleid of per post aan:

KIWI webgroep
“Privacybeleid”
Industrieterrein Panningen 40
5981NK Panningen

Wijzigingen in dit beleid

Wij passen ons privacybeleid aan als toepasselijke regels of wetgeving wijzigen.
Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 12 april 2018.