De
Uitdaging

Steamworks B.V. is een sauna gelegen in het centrum van Arnhem. Er was behoefte aan een nieuwe website met een frisse uitstraling waarop alle evenementen duidelijk naar voren komen en die tevens in de toekomst gemakkelijk kan worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Ons doel was het creëren van een “WOW-effect” bij de bezoekers en een eindproduct waarop wij trots zijn om het op ons portfolio te mogen tonen.

De
Oplossing

Na het uitvoerig doorspreken van de wensen van de klant zijn wij intern begonnen met de eerste fase in ons traject. In deze fase is onze designer aan de slag gegaan om 2 concepten te ontwerpen waaruit de Steamworks heeft kunnen kiezen. Deze concepten helpen ons om vast te stellen welke richting de klant op wilt qua grafische vormgeving. Nadat er een keuze is gemaakt en de feedback op het gekozen concept is verwerkt worden de rest van de pagina’s ontworpen. Ieder element is tailor-made en van scratch ontworpen om een uniek design te kunnen garanderen.

Na goedkeuring op het ontwerp zijn de ontwikkelaars begonnen aan de tweede fase, het grafische ontwerp te vertalen naar een interactieve website waarvan de content gemakkelijk beheerd kan worden door middel van een CMS. Het eindresultaat mag er zijn, wij zijn er in ieder geval trots op! Neem zelf eens een kijkje op www.steamworks.nl.