De
uitdaging

Toen het bedrijf ons benaderde voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop voor het bedrijf had deze Apple specialist een webshop die niet naar wens presteerde. De gemiddelde laadtijd van de webshop was te lang, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van de webshop niet optimaal was. Verder was het beheer niet eenvoudig genoeg, dit moest verholpen worden.

De
oplossing

Om de problemen met de verouderde webshop te verhelpen hebben we een nieuwe Magento 2 webshop gebouwd. De webshop is ingericht op een manier waardoor het beheer ervan eenvoudiger is geworden voor de specialisten van Omolo, de werknemers van het bedrijf kunnen de Magento 2 webshop inmiddels volledig zelf beheren.

Op verzoek van de klant hebben we de nieuwe webshop volledig geoptimaliseerd waardoor de verschillende pagina’s aanzienlijk sneller laden. Hierdoor is de bounce rate (weigeringspercentage) lager dan voorheen, dit kan resulteren in een hogere omzet. Omolo breidt inmiddels uit naar de spaanse markt, we begeleiden ze in dit proces en zorgen ervoor dat de spaanse webshop niet onder doet aan de prestaties van de bestaande nederlandse webshop.

De
klant

"Na met meerdere web ontwikkelaars minder goede ervaringen gehad te hebben zijn we uiteindelijk uitgekomen bij KIWI webgroep. Wij hebben 2 websites bij KIWI onder gebracht waar we uitstekend tevreden over zijn.

Waar ik persoonlijk vindt dat ze bij KIWI het verschil maken is: 
•    Mensen weten waar ze het over hebben van a t/m/ z dus van het stukje hosting t/m webdesign/webontwikkeling en zelfs online marketing.
•    Hebben wat extra geduld voor mensen die wat minder kennis van websites hebben

Kortom, zeer tevreden, onze toekomstige websites worden ook zeker weer door de specialisten van KIWI ontwikkeld!"

Mark van Esch
Co-founder