KIWI webgroep zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Niet tevreden over je positie in de zoekmachines? Stel samen met ons een plan voor je zoekmachine optimalisatie en bereik een groter percentage van je doelgroep.

Offerte aanvragen

Hoger in de zoekresultaten, bereik met klanten

De meeste klanten oriënteren zich eerst online voordat ze daadwerkelijk contact opnemen met een bedrijf. Ze doen dit niet maar bij één bedrijf maar bij meerdere. Het is dus ontzettend belangrijk dat jij als bedrijf gemakkelijk gevonden wordt wanneer iemand op zoek is naar jouw dienst of product. Goed gevonden worden online is meer dan de pagina's van je website volstoppen met zoekwoorden. Wij maken een analyse van je huidige vindbaarheid, de SEO (zoekmachine optimalisatie) van je directe concurrenten en jouw doelgroep. Op basis van deze informatie stellen wij een plan op om zo je online presence te versterken.

Analyseren

Analyseren

Het begint allemaal met een analyse van de huidige situatie. We gaan bepalen hoe je gevonden wilt worden en door wie. Vervolgens analyseren we je huidige positie en die van je belangrijkste concurrenten.

Plan van aanpak

Plan van aanpak

Op basis van de informatie die naar voren komt tijdens de analyse trekken we conclusies. Er wordt bepaalt hoe en waar de meeste winst is te boeken en wat hier vanuit onze kant allemaal voor nodig gaat zijn.

On-page optimalisatie

On-page optimalisatie

Een goede indexering van je pagina valt en staat bij de content die er op staat. Wij gaan, waar nodig, je huidige content verbeteren. Daarnaast gaan we nieuwe content produceren voor de ontbrekende onderdelen die wij noodzakelijk achten voor een goede vindbaarheid.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie

Wanneer er in ons onderzoek naar voren komt dat er technische verbeterpunten zijn, voor je website of de hosting ervan, dan gaan wij deze punten voor je aanpakken. Dit kunnen wij zelf doen of in samenwerking met de ontwikkelaar van je website.

Blijven meten

Blijven meten

Op het moment dat wij aan de slag gaan zullen we verschillende tools inzetten om de progressie van jouw zoekmachine optimalisatie en die van je concurrenten te meten. Op basis van deze informatie kunnen wij onze strategie, indien nodig, bijstellen.

Bezig blijven

Bezig blijven

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige handeling maar een doorlopend proces. Ook zal je concurrentie hard werken aan hun vindbaarheid. Het is daarom belangrijk dat je bezig blijft met je SEO door middel van het creëren van nieuwe content en het delen ervan.

Ik wil beter gevonden worden

Vrijblijvend advies

KIWI Advies

Zoekmachine
optimalisatie

Het technische aspect van zoekmachine optimalisatie wordt vaak vergeten of minder belicht. De teksten op je website spelen een grote rol in het zoekmachine optimalisatie proces en het creëren van goede content is een tijdrovende bezigheid. Hierdoor wordt er aan de technische optimalisatie vaak minder of te weinig tijd besteed, wat tot gevolg heeft dat je niet het maximale uit je nieuwe content haalt.

KIWI icon
Veiligheid

Veiligheid

Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt wil je natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Ook de zoekmachines hechten veel waarde aan de veiligheid van een website en nemen dit mee als een belangrijke factor in de zoekresultaten.

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Is jouw website mobielvriendelijk? Wanneer dit niet het geval is kan het zomaar voorkomen dat jouw website niet terugkomt in de zoekresultaten op mobiele apparaten. Zorg daarom voor een goede gebruiksvriendelijkheid ongeacht het type apparaat waarop je website wordt bekeken.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de mensen een website sluit wanneer het laden te lang duurt. De technische optimalisatie van de website en de server waarop de website gehost wordt vergt een technische achtergrond en wordt hierdoor vaak te weinig of niet uitgevoerd.

Linkbuilding

Linkbuilding

Het opbouwen van backlinks kost veel tijd en moeite en wanneer dit verkeerd gebeurt heeft het een negatieve impact op je vindbaarheid. Desondanks zijn relevante links naar je website zijn een zeer belangrijke factor tijdens de zoekmachine optimalisatie van jouw website.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen