Wij willen je voorstellen aan het gezellige eetcafé Callinair café Femilie uit Brunssum. Dit knus familiebedrijf heeft een geheel nieuwe huisstijl laten ontwerpen door KIWI webgroep. Maar bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een mooie mobielvriendelijke website. Wij nodigen je daarom uit om een kijkje te nemen in de online keuken van dit “callinair” Limburgs bedrijf. Maar genoeg over ons, wij laten liever de klant aan het woord.

Eetcafé Femilie

Femilie is een eetcafé gevestigd in Brunssum aan het Lindeplein 19. Bij ons werkt iedereen van de ganse “Femilie” mee, of het nu ons broertje, onze dochters, mam of pap is. Wij verzorgen en presenteren uw gerechten op “callinaire” wijze of het nu gaat om broodjes, soep, stoofpotjes, grootmoeders recepten, vis/vlees gerechten of salades. Bij ons kunt u terecht voor ieder gerecht! In ons eetcafé hangt altijd een leuke sfeer, er wordt zo nu en dan een feestje en gehouden en word er samen gedanst en gezongen.

Voor onze nieuwe website waren wij op zoek naar een leuk en passend ontwerp dat aan zou sluiten bij ons eetcafé. Omdat Femilie gevestigd is in Brunssum zijn wij op zoek gegaan naar een internetbureau in Limburg. Al snel kwamen wij uit bij KIWI webgroep. In samenwerking met de grafische vormgevers hebben wij een prachtige website laten maken.