Medio november 2015 kwamen wij in contact met Lisap Benelux BV. De marketingafdeling was op zoek naar een ‎webdesigner‬ in Limburg voor het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website voor het allernieuwste haarverzorgingsproduct Lisaplex.

Lisap Benelux BV, gevestigd in Roermond is gespecialiseerd in professionele haarverzorgingsproducten en een partner voor kappers en haarstylisten wereldwijd. Zij streven ernaar hun klanten overal ter wereld elke dag weer producten met geavanceerde formules en een hoog beschermingsniveau te bieden. De Lisaplex™-formule, het nieuwste topproduct binnen het assortiment, is dermatologisch getest en volledig vrij van parabenen en sulfaten.

Mobielvriendelijke
bedrijfswebsite

Speciaal voor dit nieuwe product kregen wij bij KIWI webgroep de opdracht om een nieuwe ‎mobielvriendelijkewebsite‬ te ontwikkelen. De grafische vormgeving van deze website werd grotendeels voorgeschreven door het moederbedrijf Lisap Laboratori Cosmetici S.p.A..

Wij hebben op basis van dit grafisch ontwerp een geheel nieuwe website gemaakt op basis van Concrete5. Het is een informatieve website met uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen content zoals: tekst, afbeeldingen, video, formulieren en plugins zoals een YouTube speler.