Wij hebben een nieuwe responsive website ontwikkeld voor Westland Infra, de oude website van deze energieleverancier was toe aan vernieuwing.

Als netbeheerder beheert Westland Infra de technische hoogwaardige energienetten die - letterlijk - de wortels vormen van het Westland. Niet voor niets is de regio Westland ver buiten onze landgrenzen bekend als de tuin van Europa.

Responsive
bedrijfswebsite

Korte lijnen en snelle reactie, zowel met de bouw van de website als met service en onderhoud.
Daarnaast advies over en hulp bij alles wat bij een website komt kijken, zoals bijvoorbeeld de optimalisatie en vindbaarheid. Kortom een fijne samenwerking!
Cornelis Fix, Online Marketing @ Westland Infra

Het bedrijf had behoefte aan een overzichtelijke en nette website met een uitgebreide navigatie. Door een optimaal gebruik van ieder scherm hebben wij ze voorzien van een overzichtelijke maar uitgebreide website. Zowel het grafische als het technische gedeelte deze compleet nieuwe website is volledig op maat gemaakt. Bovendien zijn social media kanalen zoals Facebook en Twitter geïntegreerd, waardoor Westland Infra haar klanten nog sneller kan voorzien van actuele informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie rondom storingen.

Westland Infra kan nu alle onderdelen binnen hun website zelf beheren. Hierbij gaat het voornamelijk om paginabeheer en het toevoegen van foto's en digitale formulieren, maar ook elementen zoals een postcode check voor de invoering van de slimme meter zijn beschikbaar.