Website laten maken door KIWI webgroep

Website
laten maken

Ben je opzoek naar nieuwe responsive website voor jouw bedrijf? Onze webdevelopers ontwikkelen een hoogwaardige professionele website waarmee jouw bedrijf in het oog springt. Of het nu gaat om eenvoudige of een maatwerk website, wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.

Offerte aanvragen
Responsive website laten maken bij KIWI webgroep

Responsive website laten maken

Is je website al een paar jaar oud en nog niet mobielvriendelijk? Of denk je dat je huidige website niet de bezoekers weet te overtuigen en dus niet genoeg nieuwe klanten oplevert? Wij helpen je graag bij de realisatie van je nieuwe responsive website.

Wij specialiseren ons in maatwerk responsive websites met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Onze webdesigners en webdevelopers werken nauw samen om een bedrijfswebsite te creëren waar de bezoeker centraal staat. Dit doen we door samen met jouw duidelijke doelen op te stellen en deze uit te werken in een gebruiksvriendelijke website.

Analyse & strategie

Analyse & strategie

We beginnen het traject door samen te bepalen wat het precieze doel is van de website. Daarna beginnen we met het analyseren van je huidige website, doelgroep en concurrentie, zodat we de juiste strategie kunnen toepassen om de vastgestelde doelen te behalen.

Corporate identity

Corporate identity

Je nieuwe website moet niet alleen technisch in orde zijn maar moet ook naadloos aansluiten bij de branding van jouw bedrijf. Een van onze webdesigners ontwerpt daarom een maatwerk websitedesign dat nieuwe leads aanspreekt en herkenbaar is voor je bestaande klanten.

User experience

User experience

In onze websites staat bezoeker centraal. Daarom zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk webdesign dat intuïtief werkt voor jouw doelgroep. Genereer meer leads door je bezoekers te overtuigen met een optimale user experience en zet ze aan tot actie.

Content management

Content management

Alle websites die wij ontwikkelen maken gebruik van een Content Management Systeem (CMS) dat eenvoudig is in gebruik. Met behulp van onze eigen handleiding kun je via het CMS (website editor) jouw website onbeperkt aanpassen en uitbreiden.

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Bij ons maakt het niet uit of je een website bezoekt met een telefoon, tablet of PC. Jouw website zal altijd optimaal te zien en te gebruiken zijn door de mobile first strategie die wij hanteren bij het ontwikkelen van al onze websites.

Customer support

Customer support

Ook na oplevering blijven wij nauw verbonden aan onze projecten. Door middel van korte lijnen en persoonlijk contact staan wij altijd voor je klaar. Een website laten maken maar toch nog ondersteuning nodig? Geen punt, wij zijn hier om je te helpen.

Website optimalisatie

Wanneer je een nieuwe website hebt laten maken voor je bedrijf dan wil je natuurlijk ook dat deze goed gevonden gaat worden in de zoekmachines. Wij zorgen er altijd voor dat de website technisch is geoptimaliseerd zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op de content die je op de website wilt plaatsen.

Het optimaliseren van de content je website is een doorlopend proces en kost veel energie en tijd. Wanneer je hulp nodig hebt bij de zoekmachine optimalisatie van je website dan staan wij bij KIWI webgroep altijd voor je klaar. Wij kunnen een uitgebreide analyse maken van de vindbaarheid van je website en een plan hoe je deze kunt verbeteren. Wil je dat wij het hele optimalisatie van je website in beheer nemen dan kan dat natuurlijk ook. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het de ontwikkeling en optimalisatie van websites ben je in goede handen.

Maak een
afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij KIWI webgroep? Laat een van onze werknemers contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

*
*
*
*

Zij hebben door ons
een website laten maken

Westland Infra
Amycel
AutoGLASS Center
Organice
Anexo Energy
Eye Media Television

Offerte
aanvragen

Wil je een nieuwe responsive website laten maken en wil je een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan vandaag nog aan!

Nu aanvragen

KIWI webgroep

0

Onze klanten geven ons een

Dit zeggen onze
klanten over ons

Korte lijnen en snelle reactie, zowel met de bouw van de website als met service en onderhoud. Daarnaast advies over en hulp bij alles wat bij een website komt kijken, zoals bijvoorbeeld de optimalisatie en vindbaarheid. Kortom een fijne samenwerking!

Westland Infra

Wij hebben KIWI webgroep, maar met name haar medewerkers, leren kennen als gepassioneerde vakmensen. Welke als doel hebben het maken van een goede en vindbare website. Hierin investeert men dan ook veel tijd en kennis. En zet men net die stap extra.

Readshuys Groep B.V.

KIWI webgroep helped UrbanFarmers build our new B2C customized website and webshop, most importantly, with excellent service for technical support from the beginning of our partnership.

UrbanFarmers

Ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf gespecialiseerd in het maken van websites, voor mij sloot KIWI webgroep het beste aan bij mij wensen. Ze zijn de website gaan bouwen en het resultaat mag er zijn!

Sportmen International