Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00

Website laten maken

Bent u opzoek naar een nieuwe website gemaakt door een professioneel internetbureau? Of het nu gaat om maatwerk of een goedkope website, bij KIWI webgroep bent u aan het juiste adres.

  • Eenvoudig je eigen website onderhouden
  • Hou zelf alles in de gaten met Google Analytics
  • Goede weergave op tablets en smartphones
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Goede persoonlijke service na oplevering
kiwi-webgroep-webdesign.png

Professionele website laten maken

Wilt u een nieuwe website laten maken? Vandaag de dag zijn er vele opties voor u als ondernemer zijnde als het gaat om webdesign: intern een gratis website maken of wilt u liever een website kopen bij een professioneel webdesign bureau? Het lijkt interessant, een eigen website maken echter komt er meer bij kijken dan men in eerste instantie verwacht. Een professionele website laten maken is een beter alternatief voor uw bedrijf. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en speelt een belangrijke rol in de online marketing en de werving van nieuwe klanten.

Kosten website

Wat kost een nieuwe website? De prijs van een website hangt af van verschillende factoren. Wilt u een eenvoudig website maken waar niet vaak iets aan veranderd hoeft te worden? Bent u van plan een blog maken? Gaat het om een uitgebreide meertalige professionele website? Heeft u zelf al SEO teksten of wilt u gebruik maken van een tekstschrijver? Is er al bedrijfsfotografie beschikbaar of wilt u een fotograaf van ons inschakelen?

Pakket S

Koppeling met Google Analytics
Binnen 48 uur opgeleverd
Aangepast aan uw huisstijl
Gelinkt met uw social media
Uitgebreide handleiding
Onbeperkt pagina's aanmaken
Zelf teksten en foto's plaatsen
Persoonlijke ondersteuning
Contact / offerte formulieren
Nieuwsartikelen toevoegen
Gratis website analyse

Pakket M

Koppeling met Google Analytics
Gevuld tot 10 pagina's
Aangepast aan uw huisstijl
Gelinkt met uw social media
Uitgebreide handleiding
Onbeperkt pagina's aanmaken
Zelf teksten en foto's plaatsen
Menukaart/prijslijst editor
Reviews module
CMS training op kantoor
Gratis website analyse

Pakket L

Koppeling met Google Analytics
Meerdere talen
Nieuwsbrief integratie
Gevuld tot 10 pagina's
Aangepast aan uw huisstijl
Gelinkt met uw social media
Uitgebreide handleiding
Menukaart/prijslijst editor
Reviews module
CMS training op kantoor
SEO rapport ieder half jaar

Pakket XL

Custom grafisch ontwerp
Meerdere talen
Nieuwsbrief integratie
Menukaart/prijslijst editor
Reviews module
Koppeling met Google Analytics
Gelinkt met uw social media
Uitgebreide handleiding
CMS training op kantoor
SEO rapport ieder half jaar
Overige functionaliteiten in overleg
* alle prijzen zijn exclusief BTW

Responsive website

Wilt u een nieuwe responsive website laten maken? Maar wat is responsive? KIWI webgroep staat altijd garant voor mooie websites die u op ieder apparaat kunt bekijken of het nu om een smartphone, tablet of desktop gaat. Wanneer bij ons een responsive website of responsive webshop neemt dan kunt u ervan uitgaan dat er al vanaf de grafische vormgeving rekening wordt gehouden met de gebruikers van uw website. Hierdoor zal de layout van uw website zich automatisch aanpassen aan de resolutie van uw scherm. Door al vanaf het begin van het ontwikkelproces rekening te houden met responsive webdesign (RWD) zorgen wij ervoor dat bezoekers langer op de website blijven en makkelijk kunnen overgaan tot actie.

Is uw website mobielvriendelijk?

Controleer zelf of u al in het bezit bent van een responsive website, klik hier om snel te zien of u mobielvriendelijk bent. Wilt u meer informatie over mobielvriendelijke websites dan kunt u bij ons altijd terecht voor een gratis consult met een van onze specialisten op het gebied van responsive design en andere SEO tips. Neem hiervoor contact op met Peter Schijven 06-44928408 of stuur een e-mail naar peter@kiwiwebgroep.nl

Zelf uw website onderhouden

Al onze websites zijn door u zelf te beheren met een CMS ( Content Management Systeem ). Bij KIWI webgroep maken we gebruik van verschillende Content Management Systemen. Wordpress is een van de meest populaire systemen van het moment maar omdat wij uw mogelijkheden niet willen beperken tot alleen een Wordpress website kunt u ook kiezen voor een website die gebruik maakt van Concrete5. Met een Concrete5 website is het onderhouden van uw website een fluitje van een cent, navigeer naar de pagina waar u iets wilt bewerken, klik en typen maar! Wilt u een webshop laten maken? Ook dat kan bij KIWI webgroep in combinatie met een goed en overzichtelijk CMS, neem contact op met onze specialisten op het gebied van Wordpress webshops.

Uw Gratis Whitepaper

Vraag hier het gratis whitepaper "Pad naar een nieuwe goedkope website" aan en zet de eerste stappen op weg naar een nieuwe, mobielvriendelijke en vindbare website.

Website Thema's per Branche

Websites voor de detailhandel
Een website die past bij de uitstraling van uw winkel. Of het nu gaat om een kledingboetiek, een cadeaushop, een juwelierszaak of .......... De specialisten van KIWI webgroep adviseren u bij de keuze, het ontwerp en de inrichting van uw nieuwe website. Uiteraard alles gebruikersvriendelijk en mobielvriendelijk. Klik hier voor meer informatie.
Websites voor de groothandel
Bent u op zoek naar een nieuwe website voor de presentatie van uw bedrijf die aansluit bij de uitstraling van uw huisstijl en past bij uw doelgroep, dan bent u bij KIWI webgroep aan het juiste adres. Met ruime ervaring op het gebied van websites en webwinkels voor de groothandel adviseren wij u graag bij het ontwerp en de bouw van uw nieuwe website. Klik hier voor meer informatie.
Websites voor de zakelijke dienstverlening
U zoekt een nieuwe website voor uw accountantskantoor, uw verzekeringskantoor, advocatenkantoor, uw adviesbureau of .......... Bij KIWI webgroep adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.
Websites voor de horeca
Een restaurant, een ijssalon, een lunchroom of een cafetaria. Met een nieuwe website brengt u de kwaliteit van uw heerlijke gerechten onder de aandacht van de bezoekers. Met de ruime ervaring van KIWI webgroep binnen de horeca, weten wij als geen ander hoe wij uw onderneming en uw gerechten op nieuwe website tot hun recht kunnen laten komen. Klik hier voor meer informatie.
Websites voor onderwijs en Sport
Ook voor onderwijsinstellingen, sportverenigingen, sportscholen of verenigingen in het algemeen bieden wij websites die aansluiten bij wensen en eisen van deze tijd. Gebruikersvriendelijk, mobielvriendelijk en passend bij de uitstraling van uw instelling of vereniging. Klik hier voor meer informatie.
Websites voor wellness
U hebt een kapsalon, een schoonheidssalon, een nagelstudio of u bent een thuiszorgorganisatie, of misschien wel fysiotherapeut, ook dan bent u bij KIWI webgroep aan het juiste adres. Klik hier voor de diverse mogelijkheden.