KIWI webgroep webshop laten maken

Professionele
webshop maken

Maak samen met KIWI je webshop tot een succes! Met onze kennis op gebied van e-commerce ontwikkelen we samen dé strategie om jouw webshop te optimaliseren.

Offerte aanvragen

E-Commerce begint met de juiste strategie

Een succesvolle website of webshop is maatwerk en begint met een goed plan. Daarom beginnen wij ieder e-commerce project met een analyse van de producten, de doelgroep en de concurrentie. Hierdoor kunnen wij strategisch met je meedenken en een professionele webshop maken die aansluit bij de identiteit van je merk.

Analyse en strategie

Analyse en strategie

We analyseren altijd eerst de producten, doelgroep en concurrentie, zodat we de juiste strategie kunnen toepassen om je product optimaal én voor de juiste doelgroep in je webshop te kunnen presenteren.

Corporate identity

Corporate identity

Een webshop moet niet alleen technisch kloppen. Vandaag de dag is je website vaak hét visitekaartje van je bedrijf. Daarom zorgen wij voor een webshop die naadloos aansluit bij jouw branding.

User Experience

User Experience

De bezoeker staat centraal. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en professionele webshop die intuïtief werkt voor jouw doelgroep en tevens leidt tot hogere conversies.

Software integratie

Software integratie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen. Vaak is het mogelijk om je boekhoud-, voorraad-, of kassasysteem te koppelen aan je webshop. Wij bekijken graag de mogelijkheden!

Veilig betalen

Veilig betalen

Veilig betalen binnen je webshop is een must! Samen met onze partner Cardgate garanderen wij een veilige betaalopties tegen een zeer gunstig tarief. Daarnaast maken al onze websites gebruik van een veilige SSL verbinding.

Meten is weten

Meten is weten

Meetgegevens vormen dé basis voor optimalisatie. Ook na oplevering kunnen wij je webshop blijven monitoren. Door continu te meten en analyseren, verkrijgen we een goed beeld van het gebruikersgedrag en kan de webshop doelgericht worden geoptimaliseerd.

Open source technieken

Open source technieken

Bij een professionele webshop hoort de beste techniek. Daarom gebruiken wij Magento als framework voor al onze serieuze e-commerce projecten.

Customer Support

Customer Support

Wij staan altijd voor je klaar. Bij ons zijn de lijnen kort en is persoonlijk contact vanzelfsprekend. Ook ná oplevering!

Ik zoek een nieuwe webshop

Vrijblijvend advies

KIWI Advies

Webshop
optimalisatie

Om de vooraf gestelde doelen van je webshop te realiseren is continu optimaliseren een must. Wij analyseren de door ons gerealiseerde webshops non-stop. De bevindingen brengen we uit in een advies op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en conversie optimalisatie.

KIWI icon
Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Een responsive design zorgt voor een optimale gebruikerservaring op mobiel, tablet én pc. En niet minder belangrijk, je verhoogt hiermee de score van je professionele webshop bij je klanten én in Google.

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden

Een hogere ranking zorgt voor meer klanten en sales via je webshop. Vanzelfsprekend scoor je met een technisch geoptimaliseerde webshop die voldoet aan de laatste richtlijnen hoger in de organische zoekresultaten.

On-page analyseren

On-page analyseren

Om je webshop continu en doelgericht te optimaliseren, kunnen we het gebruikersgedrag analyseren met behulp van on-page metingen, A/B testen en heatmaps.

Overtuig met design

Overtuig met design

Een ontwerp dat past bij de branding en identiteit van je bedrijf helpt je (potentiële) klanten te overtuigen. Wij realiseren visuele elementen die het juiste gevoel uitstralen en jouw missie uitademen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen