KIWI webgroep - Maatwerk website maken

Website maken
& optimalisatie

Haal meer uit je bedrijfswebsite. Het begint met het bepalen van een duidelijke strategie, vervolgens gaan we maatwerk website maken die je helpt je online doelstellingen te verwezenlijken.

Offerte aanvragen

Websites met een duidelijk doel waar de klant centraal staat

De hedendaagse bedrijfswebsite hoort meer te zijn dan alleen een “online visitekaartje”. Je maatwerk website heeft een duidelijk doel. Of dit nu is het generen van leads of bieden van support aan bestaande klanten, zorg dat jouw website werkt voor jouw bedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen richten wij bij KIWI ons op maatwerk websites die naadloos aansluiten op de corporate identity van je bedrijf.

Strategie bepalen

Strategie bepalen

Een goede bedrijfswebsite heeft een duidelijk doel. Samen gaan we een online strategie bepalen om dit doel te verwezenlijken.

Corporate identity

Corporate identity

In deze digitale wereld wordt de eerste impressie van je bedrijf vaak gebaseerd op wat iemand online van je ziet. Wij gaan een website maken die naadloos aansluit bij jouw branding.

User Experience

User Experience

Een website is meer dan mooie plaatjes in een gelikt design. Een doelgericht ontwerp met optimale gebruikerservaring zorgt voor meer conversies.

Meten is weten

Meten is weten

Door constant te analyseren en te meten krijg je beter inzicht in het gebruikersgedrag op je website. Trek conclusies en verbeter de website.

Open source technieken

Open source technieken

Bespaar ontwikkelingskosten door gebruik te maken van bewezen technieken met eengrote achterban. Wanneer wij een website maken gebruiken we Open source frameworks als Concrete5, WordPress en Magento.

Customer Support

Customer Support

Ook na oplevering blijven wij nauw verbonden aan onze projecten. Door middel van korte lijnen en persoonlijk contact staan wij altijd voor je klaar.

Ik zoek een nieuwe zakelijke website

Vrijblijvend advies

KIWI Advies

Website
optimalisatie

Het optimaliseren van je website is een doorlopend proces. Daarom zijn wij zijn non-stop bezig met het analyseren en verbeteren van onze websites om zo de vooraf gestelde doelen te verwezenlijken. Wij zullen advies uitbrengen voor verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en conversie optimalisatie.

KIWI icon
Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

Hoger scoren bij je klanten en in Google door gebruik te maken van responsive design. Zorg voor een optimale gebruikerservaring op mobiel, tablet en pc met een website geschikt voor mobiel.

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden

Meer bezoekers en leads via je website door een hogere ranking. Scoor beter in de organische zoekresultaten met een technische website optimalisatie die voldoet aan de laatste richtlijnen van de zoekmachines.

On-page analyseren

On-page analyseren

Om meer inzicht te krijgen in het gebruikersgedrag op je website maken we gebruik van on-page metingen, A/B testen en heatmaps. Deze informatie wordt ingezet in het website optimalisatie traject.

Overtuig met design

Overtuig met design

Overtuig (potentiele) klanten met een maatwerk website ontwerp dat past bij de branding en zakelijke identiteit van je bedrijf. Maak gebruik van visuele elementen die het juiste gevoel uitstralen en jouw missie uitademen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen