Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00
placeit_race.jpg

Racing for Fun organiseert circuitdagen die het voor iedereen mogelijk maken om een dag of dagdeel op het circuit (mee) te rijden. Vanwege de gunstige ligging in het Zuiden heeft het bedrijf twee circuits in de nabije omgeving tot z'n beschikking: Circuit Zolder en Spa Francorchamps. Daarnaast rijden ze ook regelmatig op circuit Assen en Zandvoort. Racing for Fun bied zowel particulieren als zakelijke arrangementen aan.

Ontwikkel een aantrekkelijk en overzichtelijke website binnen de huisstijl van Racing for Fun waarin de verschillende content op een responsive manier word weergegeven. Tevens willen wij zelf verslagen van de trackdays en beeldmateriaal van onze gasten kunnen publiceren.

In het ontwerp staat de primaire huisstijlkleur van het bedrijf centraal. De frisse kleur is op verzoek van de klant op iederen pagina duidelijk terug te zien. Naast het kleurgebruik is er bewust voor gekozen om grote sprekende foto's te gebruiken, zodat de gebruiker van de website een juist beeld heeft van het bedrijf.

Door een goede samenwerking tussen KIWI webgroep en Racing for Fun is er een gebruiksvriendelijke en mooie website tot stand gekomen. De website is te bezoeken op zowel mobiele apparaten als desktop computers. Het beheer van de website word geregeld met een eenvoudig te gebruiken CMS.

Bekijk dit project

race3.jpg
race2.jpg
race1.jpg