Wat is de link tussen onze afdeling bedrijfsfotografie en uw profielpagina bij LinkedIn, Facebook en/of Google+?

Natuurlijk wit u dat de professionele uitstraling van uw bedrijf en personeel ook weerspiegeld wordt in de profielen binnen de sociale media zoals LinkedIn, Facebook of Google+.

Net als in het dagelijkse leven is ook binnen uw sociale media profiel het beeld datgene wat het eerste de aandacht trekt. Dus de profielfoto. Een klein vierkant fotootje waarmee u als professional een eerste indruk moet geven en uiteraard geldt ook hier dat u maar één kans krijgt op een goede eerste indruk.

Dan is het toch vreemd dat we met zijn allen zo weinig aandacht besteden aan de professionaliteit van deze profielfoto.

Vaak wordt er de standaard pasfoto gebruikt (zeer zeker geen hoogstandje van fotografische kwaliteiten) of nog erger, de uitsnede van een standaard kiekje zomaar even tussendoor gemaakt zonder enige verdere intentie.

Kortom, het resultaat is een profielfoto die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet de professionele eerste indruk geeft die u als professional in uw vakgebied verdient.

Wanneer u dus uw professionele uitstraling ook wilt laten terugkomen op uw profielpagina met een LinkedIn profielfoto, of binnen Facebook, Google+ et cetera dan is een professioneel gemaakte leuke profielfoto, gemaakt door een professionele fotograaf met kennis van ‘mensenfotografie’, dus onmisbaar. Maar ook wanneer u uw bedrijf herkenbaar wilt laten zijn naar uw (toekomstige) klanten en u een persoonlijke uitstraling wilt creëren binnen uw website dan zijn professionele profielfoto’s van u en uw medewerkers onmisbaar.

De fotograaf van KIWI webgroep heeft ruime ervaring op het gebied van ‘mensenfotografie’. De juiste lichtopstelling, de juiste pose en de juiste expressie bepalen het karakter en succes van de profielfoto. Iedere persoon is fotogeniek, het is de taak van de fotograaf door het geven van de juiste aanwijzingen en de juiste omgang met de persoon om deze fotogenieke kant te accentueren zodat de portretfoto oftewel profielfoto de gewenste professionele uitstraling heeft die past bij uw bedrijf en het doel.

Natuurlijk kunt de foto’s laten maken in onze studio in Sittard, maar vaak is het een betere keuze om de foto’s gewoon bij u op locatie te maken, binnen de herkenbaarheid en sfeer van uw bedrijf. Met onze mobiele studio kunnen wij op nagenoeg iedere plek aan de slag om van u en uw medewerkers professionele profielfoto’s te maken.

Kortom met een professionele profielfoto fotoshoot door de fotograaf van KIWI webgroep geeft u ook met uw profielpagina binnen de sociale media een duidelijk signaal af van de professionaliteit van uw bedrijf en uw medewerkers.

Wilt u meer te weten komen over wat wij u kunnen bieden op het gebied van fotografie, bijvoorbeeld professionele productfotografie voor uw webwinkel? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan bij onze fotograaf.