Bedrijfsfotografie van KIWI webgroep

Professionele
fotografie

Wil je een nieuwe website laten maken en heb je daarvoor ook nieuwe bedrijfsfoto’s nodig? Of is je huidige bedrijfsfotografie niet representatief voor jouw onderneming? Wij werken nauw samen met professionele bedrijfsfotografen die voor jou de essentie van jouw bedrijf kunnen komen vastleggen in een schitterende bedrijfsreportage.

Offerte aanvragen

Persoonlijke uitstraling van jouw bedrijf

Een persoonlijke uitstraling van je bedrijf op internet wordt steeds belangrijker in het 'zaken doen'. Naast het doortrekken van je huisstijl (corporate identity) binnen de website speelt het beeldmateriaal (fotografie) hierin een belangrijke rol. In een wereld waarin we overspoeld worden met informatie is een foto of afbeelding meestal het eerste dat we zien, door de invloed van de vele media worden we steeds meer visueel ingesteld. Spreekt het beeld ons aan, dan gaan we ons verder informeren of verdiepen in het bedrijf, het product en/of de aangeboden dienst.

Waarom een professionele fotograaf

Uit onderzoeken blijkt keer op keer dat bezoekers van websites en webshops een eerste indruk vormen op basis van de beeldinformatie en fotomateriaal. Denk daarbij aan professionele foto’s van de dagelijkse bezigheden binnen jouw bedrijf en de mensen die daarbij zijn betrokken, aantrekkelijke productfoto’s voor in je webshop, de sfeer die heerst in je bedrijf of culinaire foto's voor op je menukaart. Het oude gezegde “een foto zegt meer dan 1000 woorden” is namelijk ook in ons digitale tijdperk nog steeds van toepassing. Daarom is het verstandig jouw bedrijfsreportage te laten maken door een professionele fotograaf met veel ervaring in het vastleggen van een sterk bedrijfsprofiel.

Ik zoek een fotograaf

Vrijblijvend advies

KIWI Advies

Zakelijke
Portretfotografie

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Het is dus zaak om die eerste indruk een goede te laten zijn. Dit geldt voor sociale media, websites en uiteraard een CV. Je profielfoto of portretfoto, is dan ook je mogelijkheid bij uitstek om die goede eerste indruk te geven.

Helaas zien we nog maar al te vaak dat hier weinig waarde aan wordt gehecht, met alle risico’s van dien. Een portretje even snel gemaakt met de smartphone of het hoofd geknipt uit een andere (vakantie)foto is maar al te vaak wat we te zien krijgen op Facebook, LinkedIn en andere media bij een “professioneel” profiel.

Een goede profielfoto onderscheidt zich van het gewone portretje door een optimale weergave van de persoonlijkheid van de persoon gericht op het doel waar de portretfoto voor gebruikt gaat worden. Onze professionele fotograaf heeft vele jaren ervaring op het gebied van het fotograferen van mensen oftewel portretfotografie.

Omgaan met mensen, oprecht interesse in de medemens, in een zeer korte tijd de essentie van de persoon kunnen bepalen, kennis van het gebruik van licht en fotografische technieken zijn zomaar een paar aspecten die noodzakelijk zijn om binnen 10-15 minuten professionele profielfoto’s te kunnen maken die optimaal geschikt zijn voor de diverse toepassingen. Natuurlijk ontvang je na een sessie een selectie van de gemaakte foto’s in kleur en zwart/wit, maar ook speciaal in een vierkante compositie geoptimaliseerd als profielfoto.

Een commerciële fotograaf met jaren ervaring als professioneel fotograaf op het gebied van zakelijke fotografie. Professionele fotografie, uitgevoerd door een fotograaf met: kennis van omgaan met licht, bepalen van een pakkende compositie, kennis van fotografische technieken en kennis van nabewerking geven een meerwaarde aan de presentatie van jouw bedrijf, personeel en producten op het internet. Wil je persoonlijk advies van een professionele fotograaf? Neem dan contact met ons op fotografie@kiwiwebgroep.nl of 046 - 850 23 13. Ook voor professionele packshot productfotografie hebben wij voor jou een passende oplossing.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen