Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00

Culinaire fotografie waarvan het water in de mond loopt

Dat is de essentie van culinaire fotografie. Een website laten maken voor uw horecagelegenheid bestaat uit een aantal aspecten. Natuurlijk is een goed ontwerp van belang die past bij uw huisstijl. Maar ook de techniek zoals een responsive ontwerp zodat uw website optimaal functioneert ongeacht het medium waarop de website wordt getoond.

culinaire-fotografie-1.jpg
culinaire-fotografie-2.jpg

Food fotografie is een specialisme

Misschien wel het allerbelangrijkste is het gebruikte beeldmateriaal. In het tijdperk van digitale fotografie wordt maar al te vaak even een kiekje geschoten van het gerecht met de smartphone. Maar voedsel fotograferen is meer dan zomaar even een kiekje nemen. Culinaire fotografie is een specialisme binnen de wereld van fotografie, een specialisme waar niet veel fotografen zich aan wagen. Niet alleen heb je fotografisch kennis nodig, maar ook kennis van voedsel, voedselbereiding en presentatie.

Bij food fotografie laat je als fotograaf niet alleen het gerecht, prachtig opgemaakt op een mooi bord, zien in een 2-dimensionale versie, maar moet je ook gelijktijdig de geur, de smaak en de emotie van het proeven van het gerecht overbrengen.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van stockfotografie van een gerecht zoals u het ook ongeveer op de kaart hebt staan maar dit past uiteraard niet bij het uitgangspunt van een website laten maken in uw huisstijl waarbij een grafisch vormgever moeite doet om de sfeer, de kwaliteit en de emotie van uw horecaonderneming aan de bezoeker van uw website te tonen.

Soorten fotografie

Als full service internetbureau biedt KIWI webgroep u niet alleen ondersteuning bij het maken van een responsive website maar zijn wij ook uw partner op het gebied van verschillende soorten fotografie. Onze in-house professionele fotograaf heeft ruime ervaring op het gebied van productfotografie met daarbij een extra specialisatie voor culinaire fotografie.

Professionele fotografie en zeker het fotograferen van voedsel, uitgevoerd door een fotograaf met: kennis van omgaan met licht, bepalen van een pakkende compositie, kennis van fotografische technieken en kennis van nabewerking geven een meerwaarde aan de presentatie van uw bedrijf, personeel en producten op het internet.

Wilt u persoonlijk advies van een professionele fotograaf? Neem dan contact met ons op fotografie@kiwiwebgroep.nl of 046 - 850 23 13.

bedrijfsreportage-3.jpg

Uw Gratis Whitepaper

Vraag hier het gratis whitepaper "Pad naar een nieuwe website" aan en zet de eerste stappen op weg naar een nieuwe, mobielvriendelijke en vindbare website.

Aanvraag Whitepaper