Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00

Voordelig totaalpakket voor horecaondernemers

Peter Schijven - 25 februari 2016

Voor de moderne horecaondernemer geldt net als voor ieder andere ondernemer het belang van een professionele aanwezigheid op internet. De tijd van een simpele website als visitekaartje is geweest. De website anno 2016 is informatief, strak, gebruikersvriendelijk en geeft een goede impressie van wat de klant mag verwachten. Dus een website die niet alleen vertelt waar u gevestigd bent, maar die de sfeer, de ambiance, de gastvriendelijkheid en de kwaliteit van de gerechten weerspiegelt. En die dan ook nog goed vindbaar is binnen zoekmachines zoals “Google”.

Maar een goede en actuele website kost tijd. Tijd om de website actueel te houden met zaken als: een up-to-date menukaart, menu van de dag/week/maand, acties, nieuwe gerechten, nieuwe foto’s et cetera.

Bij KIWI webgroep weet men als geen ander hoe moeilijk het is om de content (inhoud) van de website te verzamelen en te ontvangen van de opdrachtgever, zodat de (nieuwe) website kan worden ingericht en kan worden onderhouden. Wat voor de medewerkers van KIWI webgroep dagelijkse kost is, is voor de horecaondernemer extra werk waar vaak gewoonweg geen tijd voor is.

Daarom heeft KIWI webgroep speciaal voor de horecaondernemer die op zoek is naar een partner voor een professionele website het “Horeca Ontzorg Pakket” op de markt gebracht.

Het Horeca Ontzorg Pakket bevat alles wat nodig is om een professionele website snel maar ook met de juiste inhoud online te krijgen zodat de aanwezigheid van uw horecaonderneming met een minimale inspanning van u als ondernemer van begin tot het einde gegarandeerd is.

Kortom, met het Horeca Ontzorg Pakket van KIWI webgroep bent u snel en professioneel met uw website online en bent u gegarandeerd van een up-to-date website zonder dat het u extra tijd gaat kosten.

En dat alles (zonder investering) voor een klein bedrag per maand.

Horeca Ontzorg Pakket

€ 36,90 p/m

Keuze uit diverse thema's
Website wordt volledig voor u ingericht
Professionele fotografie
Teksten
Domeinnaam en e-mail
Onderhoud van de menukaart
Persoonlijke helpdesk
Hosting
Integratie Sociale media
Onbeperkt uitbreidbaar
Reviews op uw website
* alle prijzen zijn exclusief BTW

Hieronder ziet u een aantal van de mogelijke thema's voor de horeca.

Horeca Restaurant Template
Horeca Restaurant Template
Horeca Restaurant Template
Horeca Cafetaria Template
Horeca Cafetaria Template
Horeca Cafetaria Template

Wie is KIWI webgroep?

KIWI webgroep is een full service internetbureau uit Limburg, gevestigd in Sittard. Met een team van specialisten houdt zij zich dagelijks bezig met de (online) marketingvraagstukken van bedrijven binnen het MKB in Limburg en daarbuiten.

Bij KIWI webgroep kun je terecht spreken van een full service internetbureau. Niet alleen ben je bij hun op het juiste adres om een website te laten maken of een professionele webshop, maar ook op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie), e-mail marketing, huisstijl en bedrijfsfotografie is de nodige kennis en ervaring aanwezig. Zo heeft zij de beschikking over een eigen fotograaf met ruime ervaring op het gebied van product- en culinaire fotografie.

Website voor horecaondernemers

De doelgroep van KIWI webgroep is het MKB, maar zij heeft historisch gezien ook een grote affiniteit met de sector Horeca.

Als platform voor websites en webwinkels maakt men bij KIWI webgroep gebruik van een aantal bekende CMS-systemen (content managementsystemen) zoals: Concrete 5, Wordpress en Magento. De eigen ontwikkelaars bouwen op deze platforms websites en/of webwinkels op basis van bestaande thema’s of zogenaamde custom mades op basis van een uniek grafisch ontwerp.

Naast de vormgeving hechten de medewerkers van KIWI webgroep veel belang aan de onderliggende techniek.

Zo hanteren zij het motto “Mobile First”. Alle websites en webwinkels worden ontworpen en gebouwd om optimaal te kunnen functioneren op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Met andere woorden, mobiel vriendelijke websites en/of webwinkels die gebruik maken van een responsive ontwerp, een ontwerp dat zich automatisch aanpast aan het beeldscherm van een smartphone, tablet en computer. Een absolute must om vindbaar te worden binnen de zoekmachines zoals “Google”.

Wanneer u meer wilt weten kunt u hieronder meteen contact opnemen met KIWI webgroep.

Peter Schijven – Productfotograaf
© 2016 KIWI webgroep

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Horeca Ontzorg Pakket en wat KIWI webgroep nog meer voor u en uw bedrijf kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.