Voordelig totaalpakket voor het MKB

Voor de moderne startende ondernemer geldt net als voor ieder andere ondernemer het belang van een professionele aanwezigheid op internet. De tijd van een simpele website als visitekaartje is geweest. De website anno 2016 is informatief, strak, gebruikersvriendelijk en geeft een goede impressie van wat de klant mag verwachten. Dus een website die niet alleen vertelt waar u gevestigd bent, maar die de sfeer, de ambiance, de gastvriendelijkheid en de kwaliteit van de gerechten weerspiegelt. En die dan ook nog goed vindbaar is binnen zoekmachines zoals “Google”.

Maar een goede en actuele website kost tijd. Tijd om de website actueel te houden met zaken als: een up-to-date menukaart, nieuwsitems, menu van de dag/week/maand, acties, nieuwe gerechten, nieuwe foto’s et cetera.

Bij onze partner Snel Online weet men als geen ander hoe moeilijk het is om de content (inhoud) van de website te verzamelen en te ontvangen van de opdrachtgever, zodat de (nieuwe) website kan worden ingericht en kan worden onderhouden. Wat voor de medewerkers van Snel Online dagelijkse kost is, is voor de beginnende ondernemer extra werk waar vaak gewoonweg geen tijd voor is.

Daarom heeft Snel Online speciaal voor de horeca en het MKB die op zoek is naar een partner voor een professionele website het voordelige “Totaal Pakket” op de markt gebracht.

Het Totaal Pakket bevat alles wat nodig is om een professionele website snel maar ook met het juiste plan online te krijgen zodat de aanwezigheid van uw onderneming met een minimale inspanning van u als ondernemer van begin tot het einde gegarandeerd is. Naast het opzetten van de website ontwerpen zij een nieuw logo voor je bedrijf en maken zij een SEO plan zodat je kan toewerken naar een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Kortom, met het Totaal Pakket van Snel Online bent u snel en professioneel met uw website online en bent u gegarandeerd van een up-to-date website zonder dat het u extra tijd gaat kosten.

En dat alles voor een betaalbare prijs.