Zoekmachine optimalisatie voor optimale vindbaarheid in Google

Wanneer u veel geld, tijd en moeite heeft gestoken in de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke website of webshop, is het van groot belang dat deze snel door de door u beoogde doelgroep gevonden kunnen worden. Alleen een stijlvolle lay-out is daarvoor niet voldoende. Om hoog te kunnen scoren in de zoekresultatenvan een zoekmachine als Google, moeten uw online teksten SEO (Search Engine Optimization) proof zijn. Hierbij zijn uw teksten zodanig geschreven dat deze volledig toegespitst zijn op de door u aangeboden producten of diensten.

Dit wordt bereikt door het gebruik van keywords, ofwel zoekwoorden, die uniek zijn voor uw bedrijf, product of dienstverlening. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer deze keywords gelijkmatig over uw teksten verspreid worden. Het schrijven van dergelijke SEO teksten is een vak apart. U kunt er het beste een expert voor inschakelen die gespecialiseerd is in SEO optimalisatie van alle typen webteksten. De professionals van de KIWI webgroep zijn u graag van dienst met een goed advies en het schrijven van unieke teksten die uw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google vergroten.

Sterk gekozen keywords voor het beste resultaat

Om voor uw website de juiste zoekwoorden vast te stellen, moet u zich bewust worden van de woorden die uw doelgroep gebruikt bij het online zoeken naar de producten, dienstverlening of informatievoorziening die uw bedrijf aanbiedt. Voordat u de keuze voor specifieke zoekwoorden maakt, is degelijk onderzoek dus gewenst. Wanneer u meerdere optimale keywords gekozen hebt, kunnen uw teksten geschreven worden. Daarbij is het uitermate belangrijk om de keywords zo vaak mogelijk te gebruiken zonder dat dit ten koste van de leesbaarheid gaat. Grofweg kunt u stellen dat u met minimaal 4 en maximaal 6 doeltreffende zoekwoorden per pagina een goede SEO optimalisatie bereikt. Het zorgvuldig verdelen van de keywords binnen een tekst die qua toon en stijl bij uw bedrijf past, vraagt om de expertise van een geschoolde specialist met taalgevoel die weet wat de optimalisatie van vindbaarheid op Google voor u betekend.

Ook uw bestaande teksten kunnen met het gebruik van speciale tools en software door een vakman van de KIWI webgroep geanalyseerd worden op SEO kwaliteit. Daarbij wordt niet uitsluitend naar de zoekwoorden zelf gekeken, maar ook naar krachtige synoniemen en zoekwoordcombinaties die door uw doelgroep veelvuldig in Google gebruikt worden.

Meer omzet genereren door maximale vindbaarheid

Door van SEO techniek een wezenlijk onderdeel van uw webteksten te maken, trekt u snel en meer potentiële klanten naar uw website. Hoe verder u bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, hoe meer bezoekers vanuit uw doelgroep bij uw website of online shop terechtkomen, zo eenvoudig is het. En meer bezoekers betekend in veel gevallen meer omzet. En dat is natuurlijk precies wat u wilt. De KIWI webgroep biedt u een professioneel totaalpakket aan diensten, producten en service. Hierbij wordt elk aspect van SEO aangepakt en geïmplementeerd in de content van uw website. Met onze SEO-proof service, het Zoekmachine optimalisatie pakket en de Zoekmachine content service, bent u verzekerd van teksten met een hoge toegevoegde waarde die altijd in overleg met u geschreven worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan SEO optimalisatie

Vraag vandaag nog een offerte of een kennismakingsgesprek bij de KIWI webgroep aan en ervaar zelf wat het voor u kan betekenen om gebruik te kunnen maken van een topspecialist op het gebied van Search Engine Optimization!