Wil je een Magento webshop laten maken of maak je gebruik van Magento voor het runnen van je webshop, dan weet je waarschijnlijk al dat er veel extra mogelijkheden zijn voor het inrichten en optimaliseren van je webshop. De basis setup is niet altijd de meest ideale, daarom maken veel bedrijven gebruik van de verschillende extensies die er te vinden zijn. Lees hier beneden meer over een aantal handige extensies voor je magento webshop:

One Step Checkout

Het afrekenen is het belangrijkste moment in het bestelproces van je webshop. Natuurlijk wil je hier voorkomen dat je klanten het proces beëindigen door het afrekenproces te verlaten. Dit kun je doen door gebruik te maken van een One Step Checkout extensie, het betalingsproces wordt hiermee verkort.

SendCloud

Deze extensie geeft je klanten de mogelijkheid om de bezorging van paketten zelf in te plannen aan de hand van door jou opgegeven beschikbare bezorgdata afhaalpunten. De extensie is gemakkelijk in gebruik en geeft je klant meer vrijheid in het bestelproces.

MageMonkey

Geef je klanten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Door middel van nieuwsbrieven kun je je klanten gemakkelijk op de hoogte houden nieuwe producten en acties. Koppel je webshop aan MailChimp om eenvoudig professionele nieuwsbrieven te versturen.

Mega Menu

Mega Menu is een handige extensie voor je webwinkel, het helpt je om de producten op een mooie manier te ordenen en maakt het voor klanten eenvoudiger om de juiste producten op te vinden. Dit is een perfecte plugin voor webshops met veel producten. Voorkom dat de bezoeker van je webshop moet zoeken naar de gewenste producten.

SEO Hub

De vindbaarheid van een website of webshop is voor ondernemers van tegenwoordig een van de grootste uitdagingen. Iedere ondernemer wil natuurlijk op de eerste resultatenpagina van Google belanden, dit lukt alleen als je actief bezig bent met de content van je webshop. SEO Hub helpt je bij het optimaliseren van je webshop.

Cart2Quote

Ontvang offertes via je Magento webshop. Onderhandel prijzen met je klanten door ze de mogelijkheid te geven om offertes aan te vragen via je webshop. Deze functionaliteit is gemakkelijk te gebruiken voor de bezoeker en de beheerder van de webshop.

Heb je nog vragen?

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je Magento webshop? Of overweeg je het om een nieuwe maatwerk webshop te laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.