Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00

Websites voor de Zakelijke Dienstverlening.

Een brede doelgroep. U bent accountant, of notaris. U heb een verzekeringskantoor of een adviesbureau. U biedt als ondernemer een zorgvuldig samengesteld pakket van diensten aan en dat wilt u via een website kenbaar maken aan uw (potentiële) klanten. Wellicht beschikt uw kantoor al over een website en is deze inmiddels aan vernieuwing toe, Of uw wilt beginnen met een website om uw bedrijf en uw mogelijkheden ook op internet te presenteren. In beide gevallen bent u bij KIWI webgroep aan het juiste adres.

Naast een uitstraling van uw website die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf en uw doelgroep is het ook van belang dat uw website gevonden wordt. Goed gevonden worden (lees: in Google) wordt bepaald door diverse aspecten. Een belangrijk aspect en één die steeds belangrijker wordt is de gebruikte techniek; oftewel is uw website mobielvriendelijk? Een mobielvriendelijke website heeft een zogenaamd responsive design wat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de resolutie van het medium waarop de website wordt bekeken. Hierdoor is de website optimaal bruikbaar ongeacht het apparaat (beeldscherm, tablet of smartphone).

Al onze websites zijn gebaseerd op een responsive design dus mobielvriendelijk

U bent op zoek naar een nieuwe website

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe website, kunnen wij u twee mogelijkheden bieden namelijk:

 1. Uw wilt snel en tegen minimale kosten online - Maak gebruik van één van onze bewezen thema's voor de detailhandel
 2. U wilt een compleet opmaat gemaakte nieuwe website laten ontwikkelen met een grafisch en functioneel ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Speciaal voor de Zakelijke Diensverlening hebben wij een aantal functionele thema's klaar waarmee u snel aan de slag kunt. Uiteraard wordt het gekozen thema voor wat betreft uiterlijk aangepast aan de huisstijl van uw onderneming zowel wat betreft: kleur, lettertype, logo et cetera.

Alle onze thema's zijn uiteraard responsive en gebaseerd op een gebruikersvriendelijk Nederlandstalig CMS (Content Management Systeem) zodat u de website zelf voor wat betreft inhoud en onderdelen kunt aanpassen en aanvullen.

Thema's voor de Zakelijke Dienstverlening

De thema's bevatten o.a. de volgende functionaliteiten:

 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Nederlandstalig CMS
 • Teksten, afbeeldingen, video's
 • Reviews
 • Integratie sociale media
 • Nieuwsbrief
 • FAQ
 • Blog
 • Nieuws feed van vakorganisaties

Onze adviseurs willen u graag ondersteunen bij het kiezen van de mogelijkheden en het optimaliseren van uw nieuwe website voor wat betreft opbouw en inhoud zodat u optimaal vindbaar kunt zijn bij de zoekmachines.

Wilt u van start met een website gebaseerd op één van de thema's, dan kan dit al vanaf € 30,- per maand inclusief hosting en support (excl. btw). Vraag hier meer informatie aan.

Hieronder ziet u een aantal van de mogelijke thema's voor de Zakelijke Dienstverlening.


off1.jpg
off2.jpg
clean1.jpg