Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00

Websites voor de Horeca

U bent als horeca ondernemer continu bezig uw gasten perfecte gerechten en een gezellige sfeer te bieden. Wellicht maakt u al gebruik van een website om de kwaliteit van uw horeca gelegenheid bekendheid te geven onder uw publiek en is deze inmiddels aan vernieuwing toe. Of uw wilt beginnen met een website om uw bedrijf, uw gerechten en uw sfeer ook op internet te presenteren. In beide gevallen bent u bij KIWI webgroep aan het juiste adres.

Naast een uitstraling van uw website die aansluit bij de huisstijl van uw zaak en uw doelgroep is het ook van belang dat uw website gevonden wordt. Goed gevonden worden (lees: in Google) wordt bepaald door diverse aspecten. Een belangrijk aspect en één die steeds belangrijker wordt is de gebruikte techniek; oftewel is uw website mobielvriendelijk? Een mobielvriendelijke website heeft een zogenaamd responsive design wat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de resolutie van het medium waarop de website wordt bekeken. Hierdoor is de website optimaal bruikbaar ongeacht het apparaat (beeldscherm, tablet of smartphone).

Al onze websites zijn gebaseerd op een responsive design dus mobielvriendelijk

U bent op zoek naar een nieuwe website

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe website, kunnen wij u twee mogelijkheden bieden namelijk:

  1. Uw wilt snel en tegen minimale kosten online - Maak gebruik van één van onze bewezen thema's voor de Horeca
  2. U wilt een compleet opmaat gemaakte nieuwe website laten ontwikkelen met een grafisch en functioneel ontwerp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Speciaal voor de Horeca hebben wij een aantal functionele thema's klaar waarmee u snel aan de slag kunt. Uiteraard wordt het gekozen thema voor wat betreft uiterlijk aangepast aan de huisstijl van uw onderneming zowel wat betreft: kleur, lettertype, logo et cetera.

Alle onze thema's zijn uiteraard responsive en gebaseerd op een gebruikersvriendelijk Nederlandstalig CMS (Content Management Systeem) zodat u de website zelf voor wat betreft inhoud en onderdelen kunt aanpassen en aanvullen.

Thema's voor de Horeca

De thema's bevatten o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Onbeperkt aantal pagina's
  • Nederlandstalig CMS
  • Teksten, afbeeldingen, video's
  • Reviews
  • Menukaart generator
  • Integratie sociale media
  • Nieuwsbrief

Onze adviseurs willen u graag ondersteunen bij het kiezen van de mogelijkheden en het optimaliseren van uw nieuwe website voor wat betreft opbouw en inhoud zodat u optimaal vindbaar kunt zijn bij de zoekmachines.

Wilt u van start met een website gebaseerd op één van de thema's, dan kan dit al vanaf € 36,90 per maand inclusief hosting en support (excl. btw). Vraag hier meer informatie aan.

Naast het ontwerp en de bouw van uw website kunnen wij u tevens alle benodigde fotografie bieden. Niet uitsluitend sfeerbeelden van uw zaak, maar ook culinaire fotografie van uw gerechten. En dat alles bij u op locatie. Meer weten kijk hier voor meer informatie over bedrijfsfotografie.

Hieronder ziet u een aantal van de mogelijke thema's voor de horeca.


res1.jpg
res2.jpg
res3.jpg
caf1.jpg
caf2.jpg
caf3.jpg