Offerte aanvragen
046 850 23 13
09:00 - 17:00
1.jpg

Wij hebben een aantrekkelijke, overzichtelijke en responsive Magento webshop ontwikkeld en ontworpen binnen de huisstijl van Outlet Gordijnen waarin producten op maat kunnen worden besteld. Het maatwerk van de raamdecoratie moet gemakkelijk en snel te vinden zijn. Het zes-delige bestelproces staat centraal binnen de website en zorgt voor een ruim assortiment.

OutletGordijnen is een bedrijf dat er op gedreven is de beste raamdecoratie / zonwering aan te bieden met de scherpste prijs van Nederland. Als team zijn we zeer ervaren en hebben veel kennis van de producten die we aanbieden. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze klantvriendelijkheid en de uitmuntende service die u van ons krijgt en ook altijd van ons kunt verwachten.

Door een goede samenwerking tussen KIWI webgroep en Outlet Gordijnen is er een gebruiksvriendelijke en volledige webshop tot stand gekomen. De responsive webshop is te bezoeken op zowel mobiele apparaten als desktop computers. Het beheer van de webshop word geregeld met Magento.

Bekijk dit project

2.jpg
3.jpg
4.jpg