Voor World of Rings ontwikkelden wij een geheel nieuwe Magento 2 webshop op basis van een custom ontwerp gemaakt door een van onze designers. Het ontwerp moest naadloos aansluiten op de stijl van hun unieke producten en wij vinden dat dit goed is gelukt!

Naast het verkopen van producten hebben zij de mogelijkheid om te bloggen en hun inspiratie te delen in een lookbook op de website.

Door een goede samenwerking tussen KIWI webgroep en World of rings is het resultaat is een unieke op maat gemaakte mobielvriendelijke webshop die tevens gemakkelijk te beheren is.

De unieke ontwerpen
van World of Rings

World of rings is begonnen vanuit onze eigen passie voor zilveren ringen. Een mooie zilveren ring in jouw eigen stijl voegt iets extra’s aan je outfit en maakt je look helemaal af, of dat nu onze tiny ringen zijn voor een minimalistische look of een stoere geoxideerde ring voor een urban stijl. De ideeën en inspiratie voor onze ringen komen vanuit de hele wereld, op basis hiervan maken wij onze ontwerpen en laten we de ringen met de hand maken in verschillende landen, waarbij alleen 925 sterling zilver en edelstenen worden gebruikt. Elke ring is daardoor uniek. Bekijk het resultaat op www.worldofrings.nl